Behandelwijze

Tijdens de behandeling onderzoeken we jouw situatie en jouw specifieke behoeften, maar ook kijken we hoe  bepaalde situaties en gedachten doorbroken kunnen worden. Je wordt hierdoor onder andere bewust wat er in je lichaam en hoofd gebeurd.

De behandeling bestaat uit meerdere onderdelen: zo maak ik gebruik van reiki, shambhala en manuele tachyon energie en/of voetmassage. Daarbij gebruik ik zo nodig aromatherapie van het merk Chi. Ook voeding kan een onderdeel uitmaken van de behandeling.

Juist in deze huidige maatschappij met veel hectiek en onrust is een energetische behandeling met reiki, shambhala en manuele tachyon energie gecombineerd een prachtig instrument, om het zelfhelend vermogen van het lichaam te activeren.

Tijdens een behandeling kun je sensaties ervaren zoals:

Na de behandeling kun je rust en energie ervaren in je lichaam en geest.

Wat ook kan gebeuren is dat de klachten tijdelijk lijken toe te nemen. Schrik hier niet van.

Dit is juist een teken dat het genezingsproces op gang komt.

Het genezingsproces bevorderen kun je door rust te nemen en balans in je leven te brengen, bijvoorbeeld door mindfulness oefeningen en veel water te drinken, zodat alle afvalstoffen uit het lichaam losgelaten kunnen worden.

Behandelingen

Meerdere behandelingen kunnen nodig zijn om het evenwicht tussen lichaam en geest te herstellen, met periodes ertussen die bij jouw past.

Mijn ervaring is dat je met drie consulten een goede basis hebt.

Met zes consulten werk je verder aan een verdieping in jouw herstel. Duur van het consult is ongeveer 60 minuten.

waterval