Over Mij

In 2010 kwam ik in aanraking met Reiki na een periode van oververmoeidheid en niet goed weten wat ik verder in mijn leven wilde gaan doen. Na elke behandeling kon ik heerlijk slapen en voelde ik de spanning van me afglijden. Ik wilde dit ook anderen laten ervaren.

Ik ben ingewijd in Reiki 1, 2 en 3a. Ongeveer een jaar na de Reiki inwijdingen kwam Shambhala op mijn pad. Shambhala heeft een nog hogere energie frequentie dan Reiki, door de harmonische werking van Shambhala ontstaat rust in het lichaam, zowel emotioneel, fysiek als op spiritueel niveau en wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam geactiveerd/geoptimaliseerd. Ik pas de combinatie van reiki, shambhala en manuele tachyon energie in ieder consult toe, met het gebruik van aromatherapie ontstaat een diepe ontspanning.

Ik ben opgeleid in het vak voedingsleer. Voeding is heel belangrijk voor ons lichaam maar ook voor onze geest en staat aan de basis van een gezond lichaam en leven.

De kennis van aromatherapie integreer ik ook in mijn behandelmethode en de kennis daarvoor heb ik geleerd bij “Chi”. Essentiele oliën werken positief op het gehele gestel en wakkeren positief denken aan. Aangezien dat het denken één van de krachtigste energiebronnen is die er bestaan, is het ook zo dat negatief denken, negatieve energie voort brengt. Deze negatieve gedachten veroorzaken geestelijke of lichamelijke klachten en zelfs ziekte.
Omgekeerd brengt “positief” denken harmonische energie voort. Met het gebruik van etherische oliën kan je de geest en dus negatieve gedachten gaan beïnvloeden op een positieve manier. Daarom gebruik ik aromatherapie bij mijn behandelingen.