Reiki behandeling

Tijdens een reiki, shambhala en manuele tachyon behandeling fungeert Cobie van Leur als doorgeefluik van energie. Je neemt plaats op een behandeltafel met je kleding aan. Het consult duurt 60 minuten de energetische behandeling met reiki, shambhala en manuele tachyon duurt ongeveer 20-30 minuten, het is een onderdeel van het bewustwordingsproces.

Iedereen ervaart deze energetische behandeling anders, oude emoties kunnen door de behandeling los komen. Door de energie toe te laten en de loskomende emoties te herkennen en te verwerken gaat je levensenergie weer stromen.

Het lichaam is door omstandigheden uit balans geraakt er vormen blokkades met oude emoties in het lichaam. Door middel van een energetische behandeling met reiki, shambhala en manuele tachyon energie kunnen de blokkades opgeheven worden en voel je de rust in je lichaam. Zo helpt de behandeling goed bij burn-out – stress – angsten – somberheid – hoofdpijn – onrust – slapeloosheid – nervositeit – spanning – migraine – onzekerheid.