Wat is Reiki/Shambhala

Wat is nu eigenlijk reiki, shambhala, manuele tachyon energie en aromatherapie

Reiki is het japanse woord voor universele (rei) levensenergie (ki) en wordt ook wel kosmische energie genoemd. Het is overal om ons heen en in ons. Het is van essentieel belang voor alles wat leeft.

Reiki is een methode waarbij gewerkt wordt met deze universele levensenergie. Reiki is daarom geen speciale gave of een godsdienst maar een oeroude natuurlijke geneeswijze.

Onbewust gebruiken wij vaak al reiki. Kijk maar hoe impulsief wij met onze handen een pijnlijke plek vast pakken. Ervaring leert ons, dat de pijn afneemt door het vasthouden en koesteren van de pijnplek.

Shambhala baseert zich op het originele Usui systeem en net als reiki is het kosmische liefdevolle energie. De energie van shambhala is van een hogere frequentie.

Door de harmonische werking van shambhala ontstaat rust in het lichaam, zowel emotioneel, fysiek en op spiritueel niveau en wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam geactiveerd/geoptimaliseerd.

Hierdoor ontstaat tijd, ruimte en energie voor nieuwe inzichten en mogelijkheden om je leven in eigen hand te nemen.

Manuele tachyon energie is een basis energie die aan de oorsprong staat van alle energieën en zich kan omzetten in levenskracht. Levenskracht is de basis van alles het versterkt het zelfgenezend vermogen.

Het is een krachtige universele energie: het inzetten van deze energie werkt snel en heel effectief.

Aromatherapie is een eigentijdse versie van een oeroude geneeskunde. Aromatherapie bevordert de gezondheid en het genezen van aandoeningen met gebruikmaking van deze essentiële oliën.

Essentiële oliën hebben een positieve bijdrage aan de emotionele en fysieke gezondheid, en bevorderen het gevoel van innerlijke vrede en harmonie in het lichaam.

De etherische olie wordt gewonnen uit bloemen, planten, vruchten, wortels of houtsoorten. Dit gebeurt door middel van waterdamp distillatie.